پزشکیان: در صورت مدیریت مصرف، کمبود منابع در کشور وجود ندارد سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح آماده‌تر از ایام جنگ هستند عارف: راهبرد ایران هراسی دشمنان کاملا خنثی شده است سعیدی: جزایر سه‌گانه تا ابد متعلق به ایران است خبر جدید درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی / بررسی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با عارف پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هر تجاوزی پشیمان‌کننده خواهد بود پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است دیدار پزشکیان و پوتین در چین

واکنش به مصوبه افزایش حقوق کارگران در 1401

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تأکید کرد: دولت در مصوبه‌ای قانون بودجه ۱۴۰۱ در خصوص حقوق و دستمزد کارگران دولتی را نقض کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی بابائی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز سه شنبه ( 3 خرداد) مجلس طی تذکری به استناد بند (11) ماده (22) آیین‌نامه داخلی مجلس، اظهار داشت: دفاع از مصوبات مجلس از جمله وظایف هیأت رئیسه است، در بودجه امسال مصوب کردیم کارگران شاغل در دستگاه‌های دولتی بر مبنای مصوبه شورای عالی کار حقوق دریافت کنند.

 

وی ادامه داد: اما دولت اخیراً در مصوبه‌ای حقوق این قشر را برابر حقوق کارمندان دیده است که این نقض صریح قانون است، مجلس ناظر بر اجرای قانون است و باید با دقت نظر اقدام کنیم تا عملی شدن قانون بر مدار ماده (96) قانون تأمین اجتماعی انجام شود.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد: 4 میلیون و 400 هزار خانواده بازنشستگان کارگران دو برج حقوق نگرفتند از این رو از رئیس مجلس و رئیس جمهور دو نیروی جهادی می‌خواهیم تا پیگیر اجرای قانون باشند، همچنین در جلسه ویژه سران قوا از حقانیت قشر ضعیف کارگران دفاع شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده